1اشاره
1اشاره
مقایسه جیلی امگرند EC۷ با رنو مگان و برلیانس H۳۳۰

مقایسه جیلی امگرند EC۷ با رنو مگان و برلیانس H۳۳۰

مقایسه جیلی امگرند EC۷ با رنو مگان و برلیانس H۳۳۰ در 1اشاره

جیلی امگرند EC۷ یک خودروی چینی است که بعد از ورود خود به بازار خودروهای ایران، رقیبان زیادی را در کنار خود داشت. از این رو قطعاً کیفیت مناسبی داشته است که توانست به مقدار زیادی نبض بازار خودرو را در این محدوده ی قیمتی در دست بگیرد.
جیلی امگرند EC۷ دارای رقیبان زیادی از زمان ورود خود به ایران بود. در بین این رقیبان، این خودرو را با رنو مگان و برلیانس H۳۳۰ مقایسه می کنیم تا مشتریان خودروهایی که قصد خرید خودرو دارند در این محدوده ی قیمتی از آن ها خرید داشته باشند، بتوانند خودروهایی مناسب با نیازهای خود خریداری کنند.

مقایسه جیلی امگرند EC۷ با برلیانس H۳۳۰

این مدل از برلیانس چند سالی بعد از ورود جیلی به ایران وارد شد. این خودرو در پارس خودرو مونتاژ شد و رقیب جیلی امگرند است. این مدل از برلیانس دارای طراحی زیبا و شکیلی است که شریک BMW آلمانی است که محبوب ایرانیان بوده است. از این رو سریعاً به رقیب جیلی بدل شد.
هر چند برلیانس H۳۳۰ از نظر ظاهری توانسته است به علت شباهتش با بی ام و توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کند اما در داخل کابین خود نه از سمت طراحی نه از سمت متریال مورد استفاده نتوانسته است توقعات مشتریان خود را برآورده کند. از سوی دیگر جیلی امگرند EC۷ نمره ی خوبی در متریال و طراحی کابین دریافت کرده است و فضای داخلی این خودرو نیز راحت تر و مناسب تر از خودروهای هم رده خود است. همچنین دارای سواری نرم تری نیز می باشد.
موتور برلیانس قدرت کمی نسبت به بدنه دارد و در مدل های اتومات آن ضریب دنده به خوبی انتخاب نشده است؛ اما جیلی امگرند EC۷ در بخش فنی بسیار خوب عمل کرده است. علاوه بر این جیلی دارای صندوق عقب بزرگتری است.

مقایسه جیلی امگرند EC۷ با رنو مگان

هنگامی که جیلی به ایران وارد شد رنو جای خود را بین مصرف کنندگان باز کرده بود؛ اما جیلی به علت کیفیت بالا و قیمت خوبی که داشت توانست با آن رقابت کند و توجه خیلی از افراد را به محصولات چینی جلب کند.
از نظر طراحی ظاهری جیلی جذاب تر و قابل قبول تر از رنو مگان به نظر می رسد. رنو تکراری و خسته کننده جلوه می کند؛ اما جیلی ظاهری مشابه با تویوتا کرولا دارد و تغییراتی که در بخش های مختلف آن مانند خطوط بدنه و چراغ ها ایجاد کرده است تا ظاهر امروزی تری داشته باشد. این ظاهر جذاب با رینگ های اسپرت و طرح نسبتاً پیچیده ای که دارد تکمیل می شود و خودروی رنو مگان از آن بی نصیب است. رنو مگان ابتدا به صورت هاچبک طراحی شده بود ولی در نهایت صندوق دار شد. از این رو همخوانی با معیارهای هماهنگی ندارد و ظاهری نه چندان باب طبع رانندگان و دوستداران خودرو دارد.
از نظر ویژگی های فنی نیز قدرت و مصرف سوخت و شتاب این خودرو ها نسبت به حجم موتورشان که با هم مقایسه می شوند مگان کمی قوی تر است. قدرتی که مگان دارد از یک موتور دو لیتری می آید که نمره ی خوبی را دریافت نمی کند. البته در بخش تعلیق عملکرد، رنو دارای شاسی محکمی است و هنگام عبور از دست اندازها ضربات کمتری را به داخل کابین خودرو وارد می کند و وضعیت مگان در هنگام عبور از پیچ های تند بهتر از جیلی امگرند EC۷ است. از این رو مگان دارای خودرو با ۵ ستاره ایمنی یورو است ولی جیلی امگرند EC۷ ۴ ستاره را دریافت کرده است. در رابطه با طراحی کابین باید گفت که رنگ بندی و طراحی خوبی که جیلی دارد از مگان قوی تر است و کیفیت بهتر این خودرو را نشان می دهد. هماهنگی کابین مگان بهتر ایجاد شده است زیر در جیلی امگرند EC۷ ممکن است افراد قد بلند را دچار مشکل در نشستن طولانی مدت می کند. ولی در مورد مواد به کار رفته جیلی برتری هایی در متریال کابین دارد. نداشتن سان روف، صندلی های برقی در مگان به چشم می خورد.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *